Geboortjekaartje-illustratief-vogel

Een vierkant geboortekaartje. Op verzoek van de ouders gemaakt  met de komst van kleine Lindy.

design-vlag-ontwerp-veldhorst

Voor de residentie Veldhorst heb ik deze vlag met familiewapen ontworpen. Alle symbolen staan voor een onderdeel uit het leven van de bewoners. 

poezie-maandagclub-bundel-boek-ontwerp

De "Maandagclub poeziëbundel" is ontstaan tijdens een prachtig (corona) initiatief van Heleen Bosma. Verschillende maandagavonden kwamen er circa 25 mensen online om samen te schrijven. Door de schrijfoefeningen van Heleen ontstonden er uit het niets pareltjes van gedichten en korte verhalen. Ik moest hier wel iets mee doen en heb deze gedichten gebundeld in deze poezië-uitgave.

sensa-logo-ontwerp-massagepraktijk

Het logo Sensa is ontworpen voor massagepraktijksensa. Het vezoek van Marianne was een rustig logo met de kleuren paars en blauw. De speelse cirkel paste goed bij haar holistische visie. De strakke letter voor "sensa" en de speelse letter voor massagepraktijk maakte het logo compleet.

zonnepanelenopdeboot-logo-ontwerp

Het logo voor zonnepanelenopdeboot.nl is ontworpen voor de webshop van mijn vriend Bas en zijn compagnon Peter. De net niet kaarsrechte blauwe en groene vlakken staan voor de flexibiliteit van deze zonnepanelen. De frisse blauwe en groene kleur vonden we goed passen bij een moderne online shop.

ontwerp-rosevecay-logo

Voor het logo "rosevecay" wilde ik een strak en simpel beeldmerk. rosevecay is mijn online naam op instagram en twitter. Op instagram post ik mijn schilderijen, tekeningen en illustraties.

illustratie-meisje-schilderij

Het schilderij van deze vrouw is geïnspireerd op het werk van "Amedeo Modigliani". Ik heb haar getekend in een kleine sketchbook en op instagram is ook de linkerpagina te zien.

Back to Top